נא להקליד בשורת החיפוש את הפוסט שאתם מחפשים.
חיפוש

6 טיפים לבחירת גריינדר

בחירת מטחנה

מחפשים גריינדר חדש? הגעתם למקום הנכון! במדריך הבא תוכלו למצוא את הטיפים הטובים ביותר שיעזרו לכם למצוא את הגריינדר המושלם לחוויית עישון מקסימלית.

יש אנשים שאוהבים לגרוס את התפרחת שלהם עם הידיים, יש אנשים שאוהבים להיעזר בזוג מספריים, אבל אין ספק שהדרך המהירה והנוחה ביותר לגרוס תפרחת באופן שווה ואיכותי היא באמצעות שימוש בגריינדר טוב. ישנם כמה אלמנטים שמבדילים בין גריינדר איכותי לגריינדר פשוט, כגון איכות הגריסה ועד כמה היא שוויונית, עמידות לאורך זמן, קלות ניקיון ועוד. בשביל לעשות לכם את החיים יותר קלים, הכנו עבורכם את המדריך המלא לבחירת גריינדר בשיתוף Mr Smoke.

  • סוג הגריינדר הטוב ביותר לצרכים שלכם: גריינדרים היום מגיעים במגוון רחב של סוגים שונים. מצד אחד, יש גריינדרים מסוג "כרטיס" אותם ניתן להכניס בקלות לארנק "ולגרד" את התפרחת שלכם כמו מגרדת גבינה, ומצד שני יש גריינדרים גדולים יותר עם מספר שלבים המאפשרים איחסון של החומר ושל האבקנים שנשרו. בסופו של דבר, מומלץ לבחור את סוג הגריינדר שיתאים ביותר לצרכים שלכם, לתדירות ולמיקום בהם אתם מעשנים.
  • בחרו בגודל המתאים: בעוד שגריינדר גדול מאפשר לנו גריסת כמות חומר גדולה יותר ושטח אחסון רב, הם לרוב פחות נוחים לנשיאה אם אנחנו הולכים לעשן מחוץ לבית. תפקידו העיקרי של הגריינדר הוא להקל עלינו במלאכת גריסת התפרחת, לכן עדיף לבחור גריינדר שיהיה בגודל בו נוח לנו להשתמש.
  • פלסטיק או מתכת: בעוד שגריינדרים מפלסטיק הם לרוב זולים יותר, הם נוטים להתלכלך בקלות ולהישבר אחרי זמן מה. כמו כן, לאחר שימוש ממושך בגריינדר מפלסטיק או בעת ניסיון לנקות אותו עשויות לנשור חתיכות פלסטיק מהגריינדר עצמו – אותן כמובן נעדיף שלא לעשן. לכן, אם אתם קונים גריינדר בכוונה שישמש אותכם לפרק זמן ארוך, שווה להשקיע בגריינדר מתכת איכותי. מצד שני, אם אתם מחפשים גריינדר לקחת לטיול, גריינדר פלסטיק יכול לעשות את העבודה ובזול.
  • אחסון אבקנים: בכל פעם שאנחנו גורסים את התפרחת שלנו, נושרים אבקנים הנמצאים על התפרחת על משטח העבודה. כיוון שלרוב האבקנים הללו מכילים כמות גבוהה של חומר פעיל, אנשים רבים אוהבים לשמור את האבקנים הללו בכדי שיוכלו לנצל את המקסימום מהתפרחת שלהם. גריינדרים רבים מגיעים עם רשת דקה ומתחתיה מקום אחסון המאפשרים שמירה של האבקנים שנשרו בזמן הגריסה לשימוש מאוחר יותר.
  • מבנה הלהב: מבנה הלהב של הגריינדר שלכם וכמות הלהבים שבו יקבעו עד כמה הגריסה תהיה שוויונית ורכה. מומלץ אף לבחור גריינדר בו הלהבים והמשטח עליהם הם יושבים עשויים מחומר הדוחה את התפרחת בכדי למנוע הצטברות של חומר בתוך הגריינדר עצמו.
  • גודל החורים: בדומה למבנה וגודל הלהבים, גם גודל החורים יקבע כמה גסה או דקה תהיה הגריסה שלנו. בעוד שחורים גדולים יאפשרו לחתיכות גדולות יותר ליפול מטה, חורים קטנים יאפשרו רק לגריסה דקה במיוחד ליפול.

אז מה היה לנו עד עכשיו?
עוד בנושא כללי